top of page

Konu: 2020-2021 GEN Koleji 9.Sınıf Yarıyıl Tatili Çalışma Programı

​

         DeÄŸerli Velimiz ve Sevgili Öğrencimiz,

        

         GEN Koleji eÄŸitim-öğretim kadromuz, öğrencilerimiz ve siz deÄŸerli velilerimiz ile beraber 2020-2021 eÄŸitim - öğretim yılı 1. dönemini saÄŸlıkla ve baÅŸarılı bir çalışma temposuyla tamamlıyoruz. AÄŸustos ayından bugüne okullarımızda, T.C. SaÄŸlık Bakanlığı, Çalışma Bakanlığı ve MEB’in aldığı pandemi tedbir kararları doÄŸrultusunda gerek yüz yüze gerek online (çevrimiçi) canlı dersler ile sürdürdüğümüz yoÄŸun eÄŸitim programımıza, MEB kararı ile 22 Ocak - 15 Åžubat tarihleri arasında 3 hafta süresince yarıyıl tatil için ara verilecektir. GEN Koleji olarak, her yıl olduÄŸu gibi bu sömestr ara tatilinin de öğrencilerimiz için saÄŸlıklı, keyifli ve verimli geçmesini arzu ediyoruz. Öğrencilerimizin, sömestr tatilinin ilk iki haftası olan 24 Ocak - 7 Åžubat tarihleri arasında kendine, sevdiklerine ve hobilerine zaman ayırarak, saÄŸlıklı ve keyifli bir tatil geçirmelerini diliyoruz. Tatil son haftası olan 8-12 Åžubat tarihleri arasında ise ‘’GEN Koleji 1.Dönem Eksik Tamamlama Programı’’ gerçekleÅŸtirmeyi planlıyoruz.


  • 25-31 Ocak 2021 (tatilin 1. haftası) :  Dinlenme Haftası

  • 1-7 Åžubat 2021 (tatilin 2.haftası) :      Dinlenme Haftası

  • 8-12 Åžubat 2021 (tatilin 3.haftası):    1.Dönem Eksik Tamamlama Programı

        

         8-12 Åžubat 2021 tarihleri arasında gerçekleÅŸecek GEN Koleji 1.Dönem Eksik Tamamlama Programı, 9.30-13.25 saatleri arasında günde 5 ders olarak planlanmıştır.

Bu program kapsamında öğrencilerimizin belirlenmiş kazanım eksikleri üzerine konu tekrarı ve soru çözümü dersleri gerçekleşecektir. Programa katılım zorunlu değildir. Program süresince, GEN Kazanım Testleri, MEB Kazanım Testleri vb. farklı kaynaklar eşliğinde konular tekrar edilerek, öğrencilerimizin 2. döneme akademik olarak bir adım önde başlamaları sağlanacaktır. Bu program öncesinde her öğrencimizin K12netten kendisine özel olarak hazırlanan Hata Kitapçığı’nı alarak bugüne kadar katıldığı tüm deneme sınavlarında yapamadığı soruları PDF veya çıktı üzerinden çözmesi önerilir. Öğrencilerimiz Hata Kitapçıklarında yer alan soruları çözdükten sonra cevap anahtarından kontrol edip, soru çözüm videolarını izleyerek öğrenebilirler. Ve bu sorulardan öğretmenlerine sormak istediklerini varsa sorarak tam öğrenme sağlayabilirler. Bu haftaya özel uygulanacak olan Ders Programı ilerleyen günlerde sizlerle paylaşılacaktır.



         Yukarıda paylaşıldığı gibi, 9.sınıf öğrencilerimize özel hazırlanan 1.Dönem Eksik Tamamlama Programı’nın tamamlanmasıyla, öğrencilerimizin 2.döneme akademik olarak hazır ve aynı zamanda dinlenmiÅŸ olarak baÅŸlamaları hedeflenmektedir.


         Bu hafta okulumuz tarafından velilerimize bildirilecek günden itibaren okulumuza gelerek öğrencimize özel hazırlanmış GEN Koleji 1.Dönem Sonu Dosyası ve içerisinde yer alan aÅŸağıdaki dönem sonu dokümanlarınızı alabilirsiniz:

  • Deneme Sınavılarının Kümülatif Raporu

  • Kazanım Analizlerinin yer aldığı Bilgi Haritası (dijital olarak paylaşılacaktır)

  • Hata Kitapçığının K12net’ten nasıl alınacağına dair Yönerge

  • Veli Rehberlik Bülteni

  • Öğrenci Rehberlik Bülteni

  • GEN Yayınları Yarıyıl Deneme Sınavı Seti


         Ayrıca her öğrencimizin adına özel olarak düzenlenmiÅŸ ve blockchain altyapısıyla güvenilirliÄŸi saÄŸlanmış olan ‘’GEN Koleji DigiGEN ile Evde SaÄŸlklı Uzaktan EÄŸitim Programı Sertifikası’’ okul mailinize gönderilecektir. Bu sertifika 2020-2021 EÄŸitim-öğretim yılının ilk dönemini GEN Koleji’nde uzaktan eÄŸitim ile baÅŸarıyla tamamladığınızın göstergesidir.


         Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimimize sömestr tatili boyunca dilediÄŸiniz zaman ulaÅŸabilir ve rehber öğretmenimizle Sömestr Tatili için kendinize özel Çalışma Programı oluÅŸturabilirsiniz. Rehber öğretmenimizden randevu alarak okulda yüz yüze görüşebilir veya Zoom’da online olarak biraraya gelebilirsiniz.


         Bilgilerinize sunar, öğrencilerimize saÄŸlıklı, baÅŸarılı ve verimli bir sömestr tatili dileriz. 


         Saygılarımızla,


GEN Gelecek Nesiller Koleji

Lise Eğitim-Öğretim Koordinatörlüğü

  • Twitter
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn

©2024 Tüm hakları Gen EÄŸitim Kurumları'na aittir.

bottom of page